plagiarism checker

Online plagiatkontroll 100 % gratis

Plagiatkontroll

Vad är ett plagiatkontroll program? Plagieringskontroll verktyg låter dig identifiera duplicerat innehåll. Detta plagiat kontroll verktyg letar efter likheten mellan miljarder och miljoner webbaserat innehåll. Att använda verktyget plagiatkontroll gratis kan hjälpa till att säkerställa innehållets äkthet och förhindra plagiat.

Plagiatkontroll anses vara avgörande för skolor, elever och webbplatsägare. Den mest effektiva plagiat kontroll gör det enkelt och okomplicerat att verifiera om innehåll på internet är stulet eller kopierat.

Anta att du vill få fler besökare till din webbplats för att generera fler potentiella kunder. Du bör vara medveten om att kopiering av innehåll är ett dött sätt att nå ditt mål. Det är inte bara något som är ogillat av allmänheten, utan det är också olagligt. Även om det inte är svårt att stoppa användningen av kopierat innehåll när du är den enda skribenten av webbplatsen du hanterar. Det kan dock vara svårt om du har flera bidragsgivare eller skribenter.

5 mest populära plagiatkontroll verktygen

Här är de bästa plagiat kontroll verktygen som är tillgängliga för närvarande.

1- Plagiarismdetector

Det är ett gratis plagiatkontroll online verktyg för att upptäcka originalinnehåll som kan vara upp till 1000 ord. Pro-versionen är fri från begränsningar för ord och visar inga annonser.

Basutgåvan av detta plagiatkontroll program är tillgänglig gratis och låter dig kontrollera mer än 1000 fraser på en gång. Pro-versionen har ingen ordbegränsning och visar inga annonser. Denna version erbjuds i tre kategorier specifikt inriktade på studenter, institut och Enterprise-versioner.

Detta plagiat kontroll gratis verktyg använder en avancerad algoritm för att Kontrollera plagiat. Programmet gratis plagiatkontroll undersöker innehåll med hjälp av ordval, frekvens av lexikal användning och matchning av fraser. Detta plagiarism svenska verktyg kan köra texter genom miljontals webbplatser för att identifiera plagierat innehåll. Den accepterar dokument som är i Txt-, Doc- och Docx-format.

Anledningar till att använda detta plagieringskontroll online verktyg

 • Gratis plagiatkontroll för elever
 • Uppladdning av webbadresser och filer
 • Stöd för flera filformat
 • Ladda ner rapporter i PDF

2- Grammarly

Grammatik kan beskrivas som en autokorrigerare såväl som ett plagiatkontroll verktyg. Det säkerställer att det du skriver är enkelt att läsa, korrekt och felfritt. Detta urkund plagiatkontroll verktyg skannar 16 miljarder sidor på internet samt ProQuests databas. Kontrollera din text för hundratals grammatikfel. Grammarly plagiatkontroll jämför ditt skrivande med mer än miljarder sidor på internet för att identifiera plagierat innehåll och lyfta fram de som tidigare har publicerats någon annanstans. Dessutom kommer du att få detaljerad kritik om ordval och meningsstruktur, såväl som tydlighet och koncision.

Dess användarvänliga gränssnitt är bland de främsta anledningarna till att användarna väljer Grammarly för plagiatkontroll test. När du trycker på skanna efter att du har skickat din text kommer Grammarly att låta dig omedelbart veta om du har kopierat eller inte kopierat innehåll, och genom att betala Premium får du tillgång till de källor som du behöver för att korrekt kreditera och citera ditt innehåll medan undvika plagiat helt.

Skäl att använda detta plagiatkontroll urkund verktyg

 • Helt gratis
 • Snabba rapporter
 • Säkerhet för data

3- Unicheck 

Unicheck är ett plagiatkontroll program som har ett brett utbud av funktioner. Det kräver dock mer information innan du kan börja leta efter originalinnehåll. Medan andra plagiat kontroll verktyg tillåter dig att mata in en artikel och sedan gå till nästa steg, kräver detta inloggning såväl som mer information. Det är möjligt att kontrollera upp till 200 ord utan kostnad.

Jag kopierade och klistrade in några utdrag från sidorna på den här sidan. En Unicheck-rapport gav mig flera länkar att slå upp. Jag tyckte dock att Copyscapes rapporter var mer värdefulla för denna typ av analys.

Skäl att använda detta plagiatkontroll online svenska verktyg

 • Speciellt utformad för studenter
 • Kompatibel med Google Docs
 • Stöder flera uppladdningar
 • Realtidssökning

4- PlagScan 

PlagScan är ett ganska gediget plagiatkontroll verktyg som har funnits i mer än 10 år. Du kan registrera dig med ett befintligt Google-konto eller en e-postadress för att komma åt webbläsaren utan kostnad. Detta fungerar på ett kreditbaserat system. Däremot kan du använda webbläsaren för att läsa minst 2 000 ord utan att behöva betala.

Det är snabbt och enkelt och det behövs inget kreditkort för att täcka din provperiod. Efter att min e-postadress verifierats fick jag omedelbart gratis krediter, tillräckligt för att testa passagen och ytterligare papper som skulle komma.

Word-dokument kan laddas upp och mata in text direkt eller klistra in en URL. Jag försökte klistra in webbadresser i verktyget men stötte på anslutningsproblem. Istället kopierade jag majoriteten av artikeln för att klistras in.

Det tog ungefär en sekund att skanna. Presenterade mig sedan med ett dokument och länkar till innehåll som kunde plagieras. Jag visste inte om den ena länken. Det avslöjades att någon kopierade originalinnehållet från denna webbplats och konverterade det till en online-PDF.

Om du letar efter ett pålitligt plagiatkontroll gratis program att använda för engångsprojekt, kan det vara det bästa alternativet eftersom 2 000 ord är hela längden på en genomsnittlig uppsats. Efter det kan du uppgradera till en premiumversion från 5,99 USD varje månad baserat på hur mycket analys du vill ha.

Skäl att använda detta plagiat kontroll gratis verktyg

 • Detta verktyg är mycket exakt
 • Prisvärd
 • Stöder flera format som blogg, artiklar och uppsatser

5- Quetext 

Quetext plagiatkontroll upptäcker majoriteten av plagiat, men den kan inte helt matcha källans text till en enda källa. I slutändan kan meningar hänföras till flera källor, vilket kan leda till flera falska positiva resultat.

Webbplatsen säger att Quetext är ett verktyg som testar mot webbsidor och akademiska källor. Men programmet gör sig inte bra i akademiska källor.

Quetext skiljer mellan svårighetsgraden och graden av plagiat i sin nedladdningsrapport färgen på matchningar: Orange för partiella matchningar och rött för fullständiga matchningar. Utöver det används samma färger i olika källor.

Det är omöjligt att utföra direkt arbete med denna plagiatkontroll procent programvara. Quetext ger dock möjligheten att hjälpa till att skapa otillräckliga citeringar.

Skäl att använda detta plagiat kontroll verktyg

 • Snabb DeepSeach-teknik
 • ColorGrade Feedback
 • Bekymrad över din integritet
 • Interaktiv textavsnittsvisning

Vilket är det bästa plagiatkontroll verktyget?

Det finns många typer av plagiat kontroll verktyg på internet. De kommer med olika alternativ som är anpassade för olika behov. Om du letar efter verktyg för grundläggande kontroll av plagiat i webbplatsinnehåll, är de bästa plagiatkontroll gratis verktygen DupliChecker, SmallSEOTools och Plagiarisma. För lärare och elever.

About Roniyal Devid

blank
With a passion for all things tech, Roniyal Devid has established himself as a leading voice in the world of technology blogging. As the founder and chief editor of a renowned technology blog, Roniyal offers insightful, in-depth, and up-to-date content that caters to both tech novices and experts alike.

Check Also

36 Inches to cm Converter

[inches_to_cm_converter] How to convert 36 inches to cm? Simply open the search tab bar. Search …