plagiarism checker

Online plagiat detector 100% gratuit

Plagiat detector

Ce este un Plagiat detector? Program plagiat vă permite să identificați conținut duplicat. Instrumentul detectare plagia caută asemănarea dintre miliarde și milioane de conținut de pe web. Utilizarea unui detector plagiat poate ajuta la asigurarea autenticității conținutului și la prevenirea plagiatului.

 

Programe antiplagiat este considerat esențial pentru școli, studenți și proprietarii de site-uri web. Cel mai eficient sistem antiplagiat face ușoară și simplă verificarea dacă conținutul de pe internet este furat sau copiat.

 

Să presupunem că doriți să atrageți mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. pentru a genera mai mulți clienți potențiali. Ar trebui să fiți conștienți de faptul că copierea conținutului este o modalitate moartă de a vă atinge obiectivul. Nu este doar ceva care este dezamăgit de public, ci este și ilegal. În timp ce oprirea utilizării conținutului copiat nu este dificilă atunci când sunteți singurul scriitor al site-ului web pe care îl gestionați. Cu toate acestea, ar putea fi dificil dacă aveți mai mulți colaboratori sau scriitori.

 

Cele mai populare 5 instrumente plagiat detector

Iată principalele instrumente antiplagiat online care sunt disponibile în prezent:

 

1- Plagiarismdetector

Este un instrument gratuit plagiat online pentru detectarea conținutului original care poate avea până la 1000 de cuvinte. Versiunea Pro nu are limite de cuvinte și nu afișează reclame.

 

Ediția de bază a acestui program antiplagiat este disponibilă gratuit și vă permite să verificați mai mult de 1000 de fraze simultan. Versiunea Pro nu are o limită de cuvinte și nu afișează reclame. Această versiune este oferită în trei categorii destinate în mod special studenților, institut și versiuni Enterprise.

 

Acest program de plagiat folosește un algoritm avansat pentru verifica plagiat. Aceasta detectare plagiat online examinează conținutul folosind alegerea cuvântului, frecvența utilizării lexicale și potrivirea frazelor. Instrumentul verificare plagiat poate rula texte prin milioane de site-uri web pentru a identifica conținutul plagiat. Acesta va accepta documente care sunt în formatele Txt, Doc și Docx.

 

Motive pentru a folosi acest lucru plagiat detector

 • Program antiplagiat gratuit pentru elevi
 • Încărcarea URL-urilor și a fișierelor
 • Suport pentru mai multe formate de fișiere
 • Descărcați rapoarte în PDF

 

 

2- Grammarly

Gramatical poate fi descris ca un auto-corector, precum și ca un plagiat detector. Se asigură că ceea ce tastați este simplu de citit, exact și fără erori. Verificatorul plagiat online scanează 16 miliarde de pagini de pe internet, precum și baza de date ProQuest. Verificați-vă textul pentru sute de erori gramaticale. Grammarly plagiat detector online compară scrisul dvs. cu mai mult de miliarde de pagini de pe internet pentru a identifica conținutul plagiat și pentru a le evidenția pe cele care au fost publicate anterior în altă parte. În plus, veți primi critici detaliate despre selecția cuvintelor și structura propoziției, precum și claritate și concizie.

 

Interfața sa ușor de utilizat este printre principalele motive pentru care utilizatorii aleg Grammarly plagiat verificare. Odată ce ați apăsat pe scanare după ce ați trecut textul, Grammarly vă va informa instantaneu dacă ați copiat sau nu conținut, iar plata Premium vă va oferi acces la sursele de care aveți nevoie pentru a vă credita și a cita corect conținutul în timp ce evitând în întregime plagiatul.

 

Motive pentru a utiliza acest verificator plagiat online.

 • Total gratuit
 • Rapoarte rapide
 • Securitatea datelor

3- Unicheck 

Unicheck este un program plagiat detector care are o gamă largă de funcții. Cu toate acestea, necesită mai multe detalii înainte de a putea începe să verificați conținutul original. În timp ce alte verificatoare plagiat online vă permit să introduceți un articol și apoi să treceți la pasul următor, acesta necesită autentificare, precum și mai multe informații. Este posibil să verificați până la 200 de cuvinte cu acest detector verificare plagiat online gratuit.

 

Am copiat și lipit câteva fragmente din paginile de pe acest site. Un raport Unicheck mi-a oferit câteva link-uri pe care să le caut. Cu toate acestea, am considerat că rapoartele Copyscape sunt mai valoroase pentru acest tip de analiză.

Motive pentru a folosi acest lucru detector plagiat online

 • Special conceput pentru studenți
 • Compatibil cu Google Docs
 • Suportă încărcări multiple
 • Căutare în timp rea

 

4- PlagScan 

PlagScan este un destul de solid plagiat detector care funcționează de mai bine de 10 ani. Vă puteți înscrie cu un cont Google existent sau cu o adresă de e-mail pentru a accesa browserul gratuit. Acest verificator plagiat online gratuit funcționează pe un sistem bazat pe credit. Cu toate acestea, puteți folosi browserul pentru a citi cel puțin 2.000 de cuvinte fără a fi nevoie să plătiți.

 

Acest instrument plagiat online este rapid, ușor și nu are nevoie de un card de credit pentru a vă acoperi procesul. După ce adresa mea de e-mail a fost verificată, mi s-au acordat imediat credite gratuite, suficiente pentru a testa trecerea, precum și lucrări suplimentare care urmau.

 

Documentele Word pot fi încărcate și introduse text direct sau lipite o adresă URL. Am încercat să inserez adrese URL în instrument, dar am întâmpinat probleme de conexiune. În schimb, am copiat cea mai mare parte a articolului pentru a fi lipit.

 

Scanarea acestui instrument Program plagiat online a durat aproximativ o secundă. Apoi mi-a prezentat un document și link-uri către conținut care ar putea fi plagiat. Nu știam despre acel link. A fost dezvăluit că cineva a copiat conținutul original de pe acest site web și l-a convertit într-un PDF online.

 

Dacă sunteți în căutarea unui instrument de încredere antiplagiat online free de utilizat pentru proiecte unice, ar putea fi cea mai bună opțiune, deoarece 2.000 de cuvinte reprezintă întreaga lungime a unui eseu mediu. După aceea, puteți face upgrade la o versiune premium începând de la 5,99 USD în fiecare lună, în funcție de cantitatea de analiză pe care o doriți.

 

Motive pentru a folosi acest lucru plagiat detector

 • Acest instrument plagiat online este foarte precis
 • Accesibil
 • Acceptă mai multe formate, cum ar fi blog, articole și eseuri

 

5- Quetext 

Quetext program de plagiat online detectează majoritatea plagiatului, dar nu este capabil să potrivească complet textul sursei cu o singură sursă. În cele din urmă, propozițiile sunt atribuibile mai multor surse, ceea ce poate duce la mai multe fals pozitive.

 

Site-ul web spune că Quetext este un instrument verificare plagiat online care testează pe paginile web și sursele academice. Cu toate acestea, plagiat online programul nu se descurcă bine în sursele academice.

 

Quetext face distincție între severitatea și gradul de plagiat în raportul său de descărcare, culoarea potrivirilor: portocaliu pentru potriviri parțiale și roșu pentru potriviri complete. În afară de asta, aceleași culori sunt folosite în surse diferite.

 

Este imposibil să efectuați lucru direct cu aceasta program verificare plagiat. Cu toate acestea, Quetext oferă capacitatea de a ajuta la crearea de citate insuficiente.

Motive pentru a folosi acest lucru plagiat detector

 • Tehnologia rapidă DeepSeach
 • Feedback ColorGrade
 • Îngrijorat de confidențialitatea ta
 • Vizualizator interactiv de fragmente de text

 

Care este cel mai bun plagiat detector?

Există multe tipuri de instrumente antiplagiat online free pe internet. Aceste instrumente antiplagiat gratuit vin cu diverse opțiuni care se potrivesc diferitelor nevoi. Dacă sunteți în căutarea unor instrumente pentru verificarea de bază a plagiatului în conținutul site-ului web, instrumentele de top antiplagiat online free sunt DupliChecker, SmallSEOTools și Plagiarisma. Pentru profesori și elevi.

About Roniyal Devid

blank
With a passion for all things tech, Roniyal Devid has established himself as a leading voice in the world of technology blogging. As the founder and chief editor of a renowned technology blog, Roniyal offers insightful, in-depth, and up-to-date content that caters to both tech novices and experts alike.

Check Also

36 Inches to cm Converter

[inches_to_cm_converter] How to convert 36 inches to cm? Simply open the search tab bar. Search …