plagiarism checker

Online plagiaat checker 100% gratis

Plagiaat checker

Wat is een plagiaatchecker? Plagiaat checker stelt u in staat dubbele inhoud te identificeren. Deze plagiaat scanner zoekt naar de overeenkomst tussen miljarden en miljoenen webgebaseerde content. Het gebruik van dssse plagiaatscanner tool kan helpen de authenticiteit van de inhoud te waarborgen en plagiaat te voorkomen.

 

Plagiaatchecker wordt als essentieel beschouwd voor scholen, studenten en website-eigenaren. De meest effectieve plagiaatcontrole tool maakt het eenvoudig en eenvoudig om te controleren of inhoud op internet is gestolen of gekopieerd.

 

Stel dat u meer bezoekers naar uw site wilt trekken om meer leads te genereren. U moet zich ervan bewust zijn dat het kopiëren van inhoud een dode manier is om uw doel te bereiken. Het is niet alleen iets dat door het publiek wordt afgekeurd, maar het is ook illegaal. Hoewel het stoppen van het gebruik van gekopieerde inhoud niet moeilijk is als u de enige schrijver bent van de website die u beheert. Het kan echter moeilijk zijn als u meerdere bijdragers of schrijvers heeft.

 

5 meest populaire plagiaat checker tools

Dit zijn de beste plagiaatchecker tools die momenteel beschikbaar zijn:

1- Plagiarismdetector

Het is een gratis online plagiaat checker voor het detecteren van originele inhoud van maximaal 1000 woorden. De Pro-versie is vrij van limieten voor woorden en geeft geen advertenties weer.

 

De basiseditie van deze gratis plagiaat checker tool is beschikbaar en laat je meer dan 1000 zinnen tegelijk controleren. De Pro-versie heeft geen woordlimiet en geeft geen advertenties weer. Deze versie wordt aangeboden in drie categorieën die specifiek zijn gericht op studenten, instituten en Enterprise-versies.

 

Online plagiaat checker gebruikt een geavanceerd algoritme om op zoek naar dubbele inhoud. Het programma plagiaat controleren onderzoekt de inhoud aan de hand van woordkeuze, frequentie van lexicaal gebruik en het matchen van zinnen. De tool plagiaatcheck kan teksten door miljoenen websites laten lopen om geplagieerde inhoud te identificeren. Het accepteert documenten in Txt-, Doc- en Docx-indelingen.

Redenen om deze plagiaat checker online tool te gebruiken

 • Redenen om deze plagiaat checker online tool te gebruiken
 • Gratis plagiaat controle voor studenten
 • Uploaden van URL’s en bestanden
 • Ondersteuning voor meerdere bestandsindelingen
 • Download rapporten in PDF

 

2- Grammarly

Grammatica kan zowel als autocorrector als plagiaatchecker worden omschreven. Het zorgt ervoor dat wat u typt eenvoudig te lezen, nauwkeurig en foutloos is. De plagiaat checker scant 16 miljard pagina’s op internet en de database van ProQuest. Controleer uw tekst op honderden grammaticale fouten. Grammarly plagiaat controle gratis tool vergelijkt uw schrijven met meer dan miljarden pagina’s op het internet om geplagieerde inhoud te identificeren en die te markeren die eerder elders zijn gepubliceerd. Bovendien ontvangt u gedetailleerde kritieken op woordkeuze en zinsbouw, evenals duidelijkheid en beknoptheid.

 

De gebruiksvriendelijke interface is een van de belangrijkste redenen waarom gebruikers Grammarly kiezen voor plagiaat test. Zodra je op scannen klikt nadat je je tekst hebt gepasseerd, laat Grammarly je onmiddellijk weten of je inhoud hebt gekopieerd of gekopieerd, en als je Premium betaalt, krijg je toegang tot de bronnen die je nodig hebt om je inhoud correct te vermelden en te citeren terwijl plagiaat volledig te vermijden.

 

Redenen om dit te gebruiken plagiaat checker

 • Helemaal gratis
 • Snelle rapporten
 • Beveiliging van gegevens 

3- Unicheck 

Unicheck is een plagiaat check gratis programma met een breed scala aan functies. Er zijn echter meer details nodig voordat u kunt beginnen met het controleren op originele inhoud. Terwijl andere plagiaatchecker tools je toestaan om een artikel in te voeren en dan naar de volgende stap te gaan, vereist deze de login en meer informatie. Het is mogelijk om gratis tot 200 woorden te controleren.

 

Ik heb enkele fragmenten gekopieerd en geplakt van de pagina’s op deze site. Een Unicheck-rapport gaf me verschillende links om op te zoeken. Ik vond de rapporten van Copyscape echter waardevoller voor dit soort analyse.

Redenen om dit te gebruiken plagiaat checker gratis tool

 • Speciaal ontworpen voor studenten 
 • Compatibel met Google Documenten
 • Ondersteunt meerdere uploads
 • Realtime zoeken

 

4- PlagScan 

PlagScan is een redelijk solide plagiaatcontrole tool die al meer dan 10 jaar in gebruik is. U kunt zich aanmelden met een bestaand Google-account of een e-mailadres om gratis toegang te krijgen tot de browser. Deze plagiaat checker werkt op een kredietgebaseerd systeem. U kunt de browser echter gebruiken om minimaal 2.000 woorden te lezen zonder dat u hoeft te betalen.

 

Deze tool plagiaatcontrole gratis is snel en gemakkelijk en je hebt geen creditcard nodig om je proefperiode te dekken. Nadat mijn e-mailadres was geverifieerd, kreeg ik onmiddellijk gratis credits, genoeg om de passage te testen, evenals extra papieren die nog moesten komen.

 

Word-documenten kunnen worden geüpload en direct tekst invoeren of een URL worden geplakt. Ik heb geprobeerd URL’s in de tool te plakken, maar ondervond verbindingsproblemen. In plaats daarvan heb ik het grootste deel van het te plakken artikel gekopieerd.

 

Het scannen duurde ongeveer een seconde. Vervolgens presenteerde ik een document en links naar inhoud die geplagieerd zou kunnen worden. Die ene link wist ik niet. Er werd onthuld dat iemand de originele inhoud van deze website had gekopieerd en geconverteerd naar een online PDF.

 

Als u op zoek bent naar een betrouwbare plagiaat scanner gratis om te gebruiken voor eenmalige projecten, is dit misschien de beste optie, omdat 2000 woorden de hele lengte van een gemiddeld essay zijn. Daarna kunt u upgraden naar een premiumversie vanaf $ 5,99 per maand op basis van de hoeveelheid analyse die u wilt.

Redenen om dit te gebruiken plagiaat checker

 • Deze plagiaatchecker tool is zeer nauwkeurig
 • Betaalbaar
 • Ondersteunt meerdere formaten zoals blog, artikelen en essays

 

5- Quetext 

Quetext plagiaat checker detecteert het grootste deel van plagiaat, maar is niet in staat om de tekst van de bron volledig te matchen met één enkele bron. Uiteindelijk zijn zinnen toe te schrijven aan meerdere bronnen, wat kan leiden tot meerdere valse positieven.

 

De website zegt dat Quetext een plagiaat checker gratis online tool is die toetst aan webpagina’s en academische bronnen. Deze plagiaat checker doet het echter niet goed in academische bronnen.

 

Quetext maakt onderscheid tussen de ernst en de mate van plagiaat in zijn downloadrapport, de kleur van overeenkomsten: oranje voor gedeeltelijke overeenkomsten en rood voor volledige overeenkomsten. Verder worden dezelfde kleuren in verschillende bronnen gebruikt.

 

Het is onmogelijk om direct met de software te werken. Quetext biedt echter de mogelijkheid om te helpen bij het maken van onvoldoende citaten.

 

Redenen om hiervan gebruik te maken online plagiaat checker

 • Snelle DeepSeach-technologie
 • ColorGrade-feedback
 • Bezorgd over uw privacy
 • Interactieve Snippet Text-viewer

 

Wat is de beste plagiaat checker? 

Er zijn veel soorten plagiaat checker tools op internet. Ze worden geleverd met verschillende opties die geschikt zijn voor verschillende behoeften. Als u op zoek bent naar hulpmiddelen voor basiscontrole op plagiaat in website-inhoud, zijn de beste plagiaat check gratis hulpmiddelen DupliChecker, SmallSEOTools en Plagiarisma. Voor docenten en studenten.

About Roniyal Devid

blank
With a passion for all things tech, Roniyal Devid has established himself as a leading voice in the world of technology blogging. As the founder and chief editor of a renowned technology blog, Roniyal offers insightful, in-depth, and up-to-date content that caters to both tech novices and experts alike.

Check Also

36 Inches to cm Converter

[inches_to_cm_converter] How to convert 36 inches to cm? Simply open the search tab bar. Search …